[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Barry Gibb - Viquipèdia

Barry Gibb

De Viquipèdia

Barry Gibb
Informació bàsica
Nom real Barry Alan Crompton Gibb
Naixement 1 de setembre, 1946
the Isle of Man Douglas
Gènere Rock, Disco, Country
Professió Compositor, productor, cantant
Instruments Guitarra
Veu
Artistes relacionats Andy Gibb, Barbra Streisand, Bee Gees, Maurice Gibb, Olivia Newton-John, Robin Gibb
Web oficial http://www.barrygibb.com

Barry Alan Crompton Gibb (Douglas, 1 de setembre de 1946) és un dels components dels Bee Gees, un dels millors i més coneguts grups de Pop de la història.

Barry Gibb és cantant, compositor i productor. Els seus majors èxits els ha obtingut amb els Bee Gees, tot i que té treballs com a cantant en solitari: el senzill I'll Kiss Your Memory i els àlbums Now Voyager i Hawks.

Com a productor, ha tingut força grans èxits: Flowing Rivers, Shadow Dancing i After Dark, del seu germà Andy Gibb, i Guilty, de Barbra Streisand; Heartbreaker, de Dionne Warwick; Eyes That See In the Dark, de Kenny Rogers; Eaten Alive, de Diana Ross o Guilty Pleasures, de nou amb Barbra Streisand.

[edita] Actualitat

L'any 2005 ha publicat un parell de cançons seves a Internet: Doctor Mann i Underworld. Aquesta última forma part del disc de la banda sonora de la pel·lícula Arctic Tale, tot i que no apareix en ella. L'agost de 2007 ha publicat Drown On The River, continguda a la banda sonora de Deal. L'abril de 2008 ha presentat la cançó The Heart Knows, un duet amb Olivia Newton-John contingut al seu l'àlbum The Great Walk to Beijing. A Celebration in Song.


[edita] Enllaços externs