[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Barefoot in the Park - Viquipèdia

Barefoot in the Park

De Viquipèdia

Barefoot in the Park

Valoració imdb:6.8/10 stars


Fitxa tècnica
Direcció Gene Saks

Guió Neil Simon

Música Neal Hefti

Fotografia Joseph La Shelle

Muntatge William A. Lyon

Repartiment Robert Redford
Jane Fonda
Charles Boyer

Dades i xifres
Països Estats Units
Any 1967
Gènere Comèdia romàntica
Duració 102 min.
Idioma Anglès

Companyies
Distribució Paramount Pictures

Fitxa a IMDb

Barefoot in the park (Descalços pel parc) és una obra de teatre d'en Neil Simon que parla dels primers dies de convivència i crisi d'una parella acabada de casar. És una comèdia que va ser magistralment portada al cinema l'any 1967 amb les interpretacions de dos joveníssims Robert Redford i Jane Fonda com a parella protagonista. El guió va ser del mateix autor de l'obra teatral, en Neil Simon i sota la direcció de Gene Saks.

Com a actors secundaris, Mildred Natwick interpretava a la mare de la núvia i Charles Boyer interpretava el veí de la parella que canviava el curs de les seves vides sense adonar-se'n.

És una comèdia conservadora i vanguardista alhora pels comportaments que assigna a cadascun dels personatges femenins. De la jove esposa s'espera un comportament contingut i de mestressa de casa mentre planeja la transformació, en forma de deshinibició, de la mare vídua i aparentment conservadora.

És un film incontemporani, impregnat de frescor per la joventut dels seus dos protagonistes, Robert Redford i Jane Fonda, però també per la interpretació dels actors secundaris.