[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Adri 22 - Viquipèdia

Usuari Discussió:Adri 22

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Adri 22!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 20:05, 22 feb 2008 (CET)

[edita] Villarreal CF

Hola. He vist que pareixes interesat al Villarreal CF. Sóc usuari, sobre tot de la viquipèdia en espanyol, i tinc en la meua agenda fer de l'article del Villarreal un article de qualitat. T'ho deia per si t'interesa que el fem junts, em dona igual fer-lo en català i anar traduint o a l'inrevés. Què dius? Millars (discussió) 18:17, 12 maig 2008 (CEST)

Bé, ara justament em venen els exàmens a la UJI, però acabe a meitat de juny. A banda del que es puga extraure de pàgines web, que per cert no en conec que diguen moltes coses del Vila-real, bé, estan els diaris, tinc un llibre de la història del Vila-real i els dos ultims anuaris. Fotos, la veritat és que anar al camp des de fa 15 anys no en tinc quasi. Podría pujar a commons un video curtet en el que es veu l'autobús d'ahir celebrant el subcampionat, però tindré que preguntar com es fa. Quan em pose t'avise. Un abraç. Millars (discussió) 20:47, 13 maig 2008 (CEST)
OK. Només una cosa més (o no); he vist que has traduit l'article de Fernando Roig, ho se perque el vaig fer jo a la wiki en castellà i el tinc vigilat. Una cosa, quan faces una traducció, cal que ho poses al resum d'edició, per exemple posant "traducció de [[:es:Fernando Roig Alfonso]]", això és per a que en l'historial quede d'on ve i quins són els seus autors, és un requisit de la llicencia que gasta la wiki. Si no ho has fet, pots posar-ho en una pròxima edició o a una mala indicant-ho en la discusió del mateix. Un abraç genollut, je je. --Millars (discussió) 20:15, 15 maig 2008 (CEST)
Sí, sóc abonat del Villarreal CF ja fa 14 anys, qué la veritat, no són pocs. Em vaig fer amb 12 anys (ara en tinc 26 per a 27 aquest any, uf, que major). Recentment he adquirit un nou llibre que recull la història del Villarreal dels últims 10 anys, encara que la major part són fotografies. Fa poc vaig començar a ampliar l'article de Marcos Senna en catellà, espera acabar-lo la segona quinzena de juny. De moment només he redactat la seva etapa al Brasil, em falta tota la seva etapa a Vila-real. Bé, doncs no et canses massa corregint. Per cert, espera acabar este juny/setembre i fer el CAP l'any que ve, que és l'últim, la meua idea és fer oposicions per a profesor de secundaria. ¿De que dones classe? Millars (discussió) 13:09, 29 maig 2008 (CEST)

[edita] Plantilles

Per afegir les plantilles als jugadors del Vila-real només cal afegir {{Plantilla Vila-real CF}}. Com he fet a Diego López Rodríguez. --Alex Esp 11:34, 6 juny 2008 (CEST)