[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Yan - Viquipèdia

Yan

De Viquipèdia

En la saga dels llibres de fantasia i aventura escrita per Laura Gallego García, les Memòries d'Idhun els yan són els fills del desert. Viuen dispersats en roques perdudes pel desert. Els seus habitatges són coves amb molt poca decoració aparent. Però un yan verdader mai no viuria sense 4 o 5 amagatalls repartits arreu de la cova.

[edita] Llenguatge

parlen ràpid i seguit. Entre ells s'entenen però quan hi van estrangers (tot i que són bastant solitaris) han après a parlar per tal que la gent pugui entendre'ls.

[edita] Personatges Yan

Kimara: la Kimara és una semiyan que en Jack i la Victoria coneixen quan es dirigeixen a Awinor. Després de ser atacats per uns arbres que hi ha al Pas, perden el coneixement i es desperten al campament limyati. La Kimara, que és guia, es nega a portar-los fins al territori dels dracs. Però canvia d'opinió quan coneix a en Jack, del qual se sent atret pel fet de ser una raça de foc. Ella els ajuda a desampallegar-se d'uns sheks que no els deixen sortir d'Awinor. Després en Jack li dóna l'encàrrec d'anar a Vanissar, a trobar l'Alexander i explicar-li totes les aventures que en Jack havia passat.