[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Wilfredo Salgado - Viquipèdia

Wilfredo Salgado

De Viquipèdia

José Wilfredo Salgado García (Santiago de María, Usulután) és un empresari, militar i polític salvadorenc, conegut popularment com 'Will Salgado'. És l'alcalde de la ciutat de San Miguel des de l'any 2000.

Després d'estar en les files d'ARENA i del Partido de Conciliación Nacional, actualment milita en el PDC. El PDC va dur per primera vegada a Salgado al govern local de San Miguel en 2000. No obstant això, problemes interns ho van dur a buscar la bandera d'ARENA, amb qui va guanyar la reelecció en 2003. Salgado va abandonar ARENA i va buscar un tercer període amb el PCN, amb el qual va guanyar un tercer període en 2006. Però l'ambició personal de l'alcalde per buscar la Presidència de la República en 2009 amb la bandera del PCN va dur a la direcció d'aquest partit a expulsar-lo de les seves files al juny de 2007.

Aquest article sobre els El Salvador és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.