[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:Weird Al Yankovic - Viquipèdia

Discussió:Weird Al Yankovic

De Viquipèdia

S'ha posat una nota on diu: els articles no duen cometes en els noms. És una norma de la wikipedia catalana només? No ho sé, si és així es treuen i punt. De totes maneres el nom artístic d'aquest cantant porta cometes així com l'article de la wikipedia anglesa. --Esv 14:43, 31 oct 2006 (CET)

Tampoc no veig gaire clar el títol d'aquest article. Algú podria dir-nos si és correcte o si s'ha de canviar? Pau Cabot · Discussió 12:13, 1 nov 2006 (CET)

El nom hauria de ser el natural que es posés en la casella de recerca. Aquest nom en concret no hi ha qui l'encerti. Per tant no hauria de tenir cometes. La categoria tampoc. Crec per cert, que no hi ha categories de persones sinó de les seves obres. Evolució 21:22, 28 nov 2006 (CET)

A Especial:Allpages podeu veure que seria l'únic article que comença per cometes. Proposo posar-hi el nom original o exactament el mateix sense cometes. Evolució 21:31, 28 nov 2006 (CET)

No hi ha categories de persones...a la viquipèdia catalana voldràs dir, suposo, a la anglesa aquesta categoria existeix. De totes maneres diria que tampoc hi ha prou articles de cantants i les seves corresponents cançons a la viquipèdia catalana com per crear una categoria. Pel que fa a les cometes en el nom, és com està escrit a la viquipèdia anglesa, als seus discs, a la web,... i si això suposa un problema ja existeix la redirecció sense cometes. Un últim comentari, m'extranyaria que algú el busqués en aquesta viquipèdia, no el coneix pràcticament ningú en aquest pais. Una cordial salutació :) --Esv 21:45, 28 nov 2006 (CET)
Em sembla que tothom està d'acord per aquí que les categories de la versió en anglès són el caos, l'anarquia, xauxa, l'infern i la fi del món. A Categoria:Òperes és on havia vist la categoria no de persona sinó per obres. Crec que s'hauria de fer igual. El comentari de la redirecció no l'entenc. Crec que hauríem de seguir amb el model de fins ara, posant o bé el pseudònim o bé el nom a l'article sense barrejar ni posar cometes (VP:AP) Evolució 21:50, 28 nov 2006 (CET)
El comentari de les cometes respòn al següent: El nom hauria de ser el natural que es posés en la casella de recerca. Aquest nom en concret no hi ha qui l'encerti. Per tant no hauria de tenir cometes.. Si om busca Weird Al Yankovic sense cometes ja es veu redireccionat a l'article amb cometes, no sé si m'explico. Bé, com sé que no tinc res a guanyar en aquesta discussió feu el que creieu més adequat. Però com he dit, a veure quanta gent busca Weird Al Yankovic a la viquipèdia, jeje. PD: Weird Al Yankovic és article de qualitat a la caòtica wikipedia anglesa. Salut!--Esv 21:56, 28 nov 2006 (CET)
Aprofito el fil (ja que si de cas s'hauria de comentar a la pàgina de discussió d'usuari) per comunicar-te que m'intriga quina és la teva ocupació, Evolució,jeje.
Dedueixo de la teva resposta que la forma sense cometes preferida per tu és "Weird Al Yankovic". El que no sé és què posar en la categoria, ja que hi ha tant peces com àlbums. Crec que hi posaré Categoria:Obres de Weird Al Yankovic i aquesta com a subcategoria de Categoria:Obres per compositor. Sento no poder-te dir a què m'ocupo. Si ho sabés el Dr. Xavier -i té mètodes per saber-ho- em veuria obligat a matar-te. Evolució 22:09, 28 nov 2006 (CET)
Em sembla bé l'opció de categories que proposes. La meva forma preferida sense cometes?? Jo ho vull amb cometes! ñnñnñn: "Weird Al" Yankovic, però faré el que s'em digui, pobre de mi, sóc l'únic fan d'aquest gran artista a Catalunya. Per cert, ara crearé un altre breu article relacionat amb el Weird. Així que m'hauries de matar...hum, doncs em quedo amb la intriga, llàstima :(. --Esv 22:22, 28 nov 2006 (CET)