[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Categoria Discussió:Viquipèdia:Articles de qualitat - Viquipèdia

Categoria Discussió:Viquipèdia:Articles de qualitat

De Viquipèdia

No trobo convenient amagar aquesta categoria, serveix perquè la gent pugui anar ràpidament d'un article de qualitat a un altre. Les que sí que amagaria són les del tipus "Article de qualitat en alemany". – Leptictidium (pm!) 14:40, 5 abr 2008 (CEST)

Estic completament d'acord amb el que dius. És una cosa útil i francament crec que la categoria d'articles de qualitat en volapük per exemple no és gaire rellevant. Mikibc (discussió) 14:50, 5 abr 2008 (CEST)
A més, se suposa que les categories són per reunir articles conceptualment. Els articles que fan Categoria:Articles de qualitat en francès, per exemple, no tenen res en comú. Tenir-los en català, té sentit perquè la gent pugui navegar, però no veig l'interès d'omplir un article amb deu categories d'articles destacat en altres llengües. – Leptictidium (pm!) 14:56, 5 abr 2008 (CEST)
Hi ha 59 idiomes amb articles de qualitat, s'ha de tenir en compte que aquest número anirà pujant i que cada idioma cada vegada tindrà més articles de qualitat. Si s'actualitzes i es fiquessin tots aquests articles exsistens segur que quedaria molt atapeït però hem de tenir en compte que cada vegada hi haurà més crec que al final no quedarà bé per què hi haurà molts articles amb 5 i més categories d'idiomes. Opino que s'hauria de canviar la plantilla i fer que només es veies l'estrella a la llista d'idiomes i no que sortís a sota la categoria. PD: No es podria fer en tot cas que l'estrella al costat de l'idioma en comptes de ser una simple imatge sigui un enllaç a la categoria de qualitat d'aquell idioma? Mikibc (discussió) 15:45, 5 abr 2008 (CEST)
Estic d'acord que no s'hauria d'incloure la categoria, només la imatge. Per això que dius de l'estrella, no sé com funciona per fer això. – Leptictidium (pm!) 15:59, 5 abr 2008 (CEST)


La medalla d'article de qualitat és un enllaç, per tant es pot fer que les imatges siguin enllaços. L'estrella del costat de cada llengua podria ser un enllaç a la categoria corresponent. Un enllaç a la categoria temàtica d'article de qualitat podria fer-se posant icones de qualitat personalitzades per a cada temàtica.el comentari anterior sense signar és fet per 83.49.231.152 (discussió • contribucions) 16:48, 5 abr 2008 (CEST).

Així doncs, trec el paràmetre de categoria oculta d'aquesta categoria i la poso a les altres. – Leptictidium (pm!) 13:25, 7 abr 2008 (CEST)