[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Vara de Cristall Blau de Mishakal - Viquipèdia

Vara de Cristall Blau de Mishakal

De Viquipèdia

En l'univers fictici de Dragonlance, la Vara de Cristall Blau de Mishakal és una vara creada a partir d'un peça compacta de cristall blau. En el puny té incrustada una pedra preciosa de tipus desconegut i mesura uns cinc centímetres de diàmatre i més d'un metre i mig d'alt.

Forma part de l'estatua eregida en honor de la deessa Mishakal en el seu temple de Xak Tsaroth. Va ser lliurada a Vent de Riu en una de les manifestacions de la deessa a través de l'estatua, si bé la manera en què ho va fer va quedar fragmentada degut als patiments que va haver de patir després que li van malmetre la memòria. Després del descobriment dels Discs de Mishakal es va tornar a col·locar al seu lloc original en l'estatua.

Està feta amb el material en què tenen fet els déus les seves trones, i la seva natura és de per si màgica. Només poden mantenir-la a les mans les persones que són de natura bondadosa, la resta rebran una descàrrega elèctrica en intentar-ho -com va poder demostrar en les pròpies carns en Raistlin Majere-. Pot transporatar el seu portador a qualsevol on lloc on estigui segur, si bé aquest serà a criteri de la vara. Així, fou com la Lluna d'Or i en Vent de Riu varen ser portats a Conhort on varen descobrir la resta d'Herois de la Llança. Com a relíquia sagrada de la divinitat de la curació que és, té capacitat de curar i en mans d'un clergue molt dotat pot fins i tot fer ressicitar els morts. També té capacitat per rebutjar les flamarades dels dracs, crear llum, conjurar malediccions, ferir un atacant hostil amb més facilitat i neutralitzar la por.