[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Universidad Centroamericana José Simeón Cañas - Viquipèdia

Universidad Centroamericana José Simeón Cañas

De Viquipèdia

Universidad Centroamericana José Simeón Cañas o UCA és un centre d'educació superior d'El Salvador, de capital privat sense ànim de lucre.

Fou fundada el setembre de 1965 per la Companyia de Jesús. El campus universitari es localitza a Antiguo Cuscatlán, ciutat que pertany a l'àrea metropolitana de San Salvador, compte amb set edificis d'aules, sis aules magnes, dos auditoris, biblioteca, laboratoris, centres informàtics, poliesportiu i altres dependències com l'Institut de Drets Humans, Ràdio UCA, impremta, etc.

En l'actualitat posseeix un alumnat de vuit mil set-cents estudiants, distribuïts en deu llicenciatures, cinc enginyeries, quatre professorats, dos tècnics i deu postgraus; els cursos són impartits per tres-cents quaranta professors.

El 1990 li fou concedit el Premi Príncep d'Astúries de Comunicació i Humanitats per la seva defensa de la llibertat, del diàleg com a única via per a la convivència pacífica i de la cultura.

[edita] Enllaços externs


Aquest article sobre una universitat és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.