[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Un Nou Temps - Viquipèdia

Un Nou Temps

De Viquipèdia

Un Nou Temps (Un Nuevo Tiempo) és un partit polític regional veneçolà fundat el 1999. Té la seva base a l'Estat de Zulia on ostenta la gobernació de la mà de Manuel Rosales.

Integrant de l'aliança opositora contra el president de la república Hugo Chávez, Un Nou Temps s'ha implantat arreu del país a partir del fet que Manuel Rosales va ser escollit per l'aliança opositora com a candidat de concens per enfrentar-se a Chávez en les eleccions presidencial del 3 de desembre de 2006, eleccions en les que va ser derrotat per un ampli marge.

A diferència d'altres líders opositors que s'havien enfrontat a Chávez a les urnes, Rosales va reconèixer sense embuts la seva derrota electoral.


Aquest article sobre política és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.