[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:TV3 - Viquipèdia

Discussió:TV3

De Viquipèdia


Viquiprojecte Viquipèdia parlada
La versió parlada d'aquest article forma part del Viquiprojecte Viquipèdia Parlada, un intent de produir arxius enregistrats dels articles de la Viquipèdia llegits en veu alta. Si voleu participar-hi, visiteu la pàgina del projecte, on us hi podeu unir i des d'on podeu contribuir a gravar més articles.
ca-TV3-article.ogg (arxiu) 2 min 6 s
(1,04 MB)
Albertsab
(oriental central)
16 d'agost del 2006
Bitrate no comprovat!



Em sembla increïble que la fitxa de TV3 a la Viquipèdia siga tan patètica. Que algú ho millore perquè ....

[edita] Data de la primera emisió. 10 o 11?

Les viquipèdies gallega i anglesa diuen que la primera emissió va ser el dia 10 de setembre, però aquesta i l'espanyola diu que va ser el 10. Algú m'ho pot aclarir. --Cbcbc 14:58, 9 març 2007 (CET)

La primera emissió va ser el 10, on només van emetre un programa on el Joan Pera parlava sobe la cadena, i va ser l'11 quan es va inaugurar. Tot i això, portava mesos emetent la carta d'ajust. —Albertsab (Queixes - Queixa't) 12:02, 31 jul 2007 (CEST)
Diria que l'Albertsab té raó. El que no entenc és com se'n pot enrecordar fa l'ullet.--Pere prlpz (discussió) 19:08, 17 març 2008 (CET)

Com es fan plantilles? M'agradaria saber fer-ho per a editar una específica per a canals de televisió i ràdio .


Segur que va ser l'11 de setembre. Creus tú que no s'haguessin esperat un dia els catalans per fer coincidir la primera emissió amb aquesta data tan assenyalada?.