[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Tsufurujin - Viquipèdia

Tsufurujin

De Viquipèdia

En l'anime de Bola de Drac, els tsufurujin són una raça extraterrestre d'aspecte humanoide que vivia al Planeta Vegeta juntament amb els guerrers de l'espai. Més baixets i molt més intel·ligents i nombrosos que aquests, vivien en grans ciutats dotades d'avançada tecnologia, mentre que els guerrers de l'espai vivien en coves.

Algunes versions diuen que l'espurna que va començar la guerra entre ambdues races va ser que dos guerrers de l'espai es varen internar en ciutats tsufurujins, d'altres diuen que els tsufurujins trataven als guerrers de l'espai com a esclaus i que aquests es varen rebel·lar. El cas és que es va deslliurar la guerra, en la què el factor més determinant va ser que aquests éssers es varen haver d'enfrontar al superguerrer de l'espai, encara que en coincidir en aquells dies la lluna plena, els guerrers de l'espai ja tenien la batalla pràcticament guanyada gràcies a la `[transformació en goril·la]].

Es coneixen dos personatges d'aquesta raça que hagin aconseguit sobreviure: el Doctor Mu i el Doctor Raichi. Un altre éssers que també es considera d'aquesta raça és en Baby que va ser creat pel Doctor Mu.