[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Toru Kazama - Viquipèdia

Toru Kazama

De Viquipèdia

En Shin-chan, Tooru Kazama (風間トオル) és un nen de la classe dels Girasols del parvulari Futaba. Té 5 anys, i forma part de l'Exèrcit de Kasukabe. En japonès l'anomenen Kazama-kun (風間くん), però en català es refereixen a ell simplement com a Kazama. És l'únic nen de la seva classe, que se sàpiga, que escriu el seu nom amb caràcters kanji en lloc de kana com fan els altres.

És tot el contrari que en Shin-chan: és molt responsable, formal i educat. A més, és molt intel·ligent, però també molt cregut i vanidòs. Com a conseqüència d'això, sap coses que no són normals entre els nens de la seva edat, com l'estat de l'economia de Japó; i fingeix no interessar-se pel que considera "coses de nens" com la sèrie de Mari-chan, encara que en realitat li apassiona. El seu afany per fingir i per amagar els seus sentiments li ha causat algun problema.

Kazama és de família acomodada. La seva mare és de les que planegen nombroses activitats extraescolares per als seus fills, així que Kazama no juga molt amb els seus companys de parvulari perquè està ocupat, normalment amb les seves classes d'anglès.

Intenta evitar trobar-se amb en Shin-chan, sobretot quan busca protegir la seva reputació de nen bon i responsable. No obstant això, Shin-chan sempre apareix i afirma ser el seu amic íntim, amb les conseqüències que això té per a la seva reputació. A més, en Kazama odia que li bufin en l'orella, cosa que Shin-chan li fa constantment.