[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Portal Discussió:Terra Mitjana - Viquipèdia

Portal Discussió:Terra Mitjana

De Viquipèdia

El problema que hi ha al centrar el directori, és que ara les tabulacions queden malament. No es veu què és subapartat de què. Hi ha algú que ho sàpiga arreglar? --RR (Què n'has de dir?) 22:06, 10 mai 2006 (UTC)

És un d'aquells mítics casos en què amb el Firefox es veu diferents que amb l'Internet Explorer. Efectivament, centrant-ho així no es veu ordenat. Llull · (vostè dirà) 07:52, 13 mai 2006 (UTC)
Crec que ja està. Llull · (vostè dirà) 07:53, 13 mai 2006 (UTC)

Taula de continguts

[edita] nans

Trobo a faltar l'article "nans"--Pere prlpz 17:58, 29 set 2006 (UTC)

L'entrava apareixia per Khuzdul. Canviat a Nans --RR (Què n'has de dir?) 20:46, 14 abr 2007 (CEST)

[edita] Enllaços

Em demanava si es podria afegir una secció d'enllaços a pàgines relacionades amb el món de Tolkien (organitzacions, societats, etc). Ja sé que existeix la secció d'enllaços, però no em sembla q sigui per aquest tipus d'enllaç.

¿Què us sembla? --Narya 00:39, 12 nov 2006 (CET)

[edita] Afegit La Comarca

He afegit l'article de la comarca, però no he pogut comprovar els noms de la traducció catalana, perquè ara mateix no tinc els llibres a mà.

Traduccions comprovades! --RR (Què n'has de dir?) 20:46, 14 abr 2007 (CEST)

[edita] El Bosc Vell

He afegit l'article sobre el bosc vell, però encara tinc el llibre a casa els pares i segueixo sense poder consultar l'adaptació catalana d'alguns noms. També he traduït hedge com bardissa, que segur que al llibre no surt pas així. I Brandibuck és La Boqueria? Per cert, l'article fa referència a "Bosc Vell", no sé massa bé com va el tema dels articles: havia de ser "El Bosc Vell"?

Buckland (lloc) és la Boqueria. Brandybuck (cognom) és Brandiboc. Miraré això de la "Hedge" quan tingui els llibres a l'abast. Sobre això de "Bosc Vell"/"El Bosc Vell" no n'estic gaire segur, però diria que ho has fet bé a la vista d'articles com Fageda d'en Jordà. --RR (Què n'has de dir?) 17:28, 25 maig 2007 (CEST)

[edita] Restabliment portal

El dia 07.06 algú va substituir el contingut del portal per un "viva espana". Vaig intentar arreglar-ho, però igual no es veia bé perquè he rebut un comentari al respecte. Hi ha alguna manera de desfer una edició d'un article o d'un portal?

Jo el que faig és anar a l'historial, seleccionar l'última edició no vandalitzada, editar i guardar. De tota manera em sembla que ja està arreglat tot.--RR (Què n'has de dir?) 10:10, 8 juny 2007 (CEST)
Si jo també vaig intentar arreglar uns canvis que hi havia al portal, però en aquest cas només hi havia el directori.--Manlleus 10:17, 8 juny 2007 (CEST)
Amb aquests canvis s'han perdut alguns interviquis que em sembla que són correctes. Ha estat un error o els heu tret per algun motiu?--Pere prlpz 10:47, 8 juny 2007 (CEST)
Fet Fet! Jo només he desfet els canvis que eren maliciosos pel portal, jo no he esborrat cap interwiki (que jo sàpiga), però els he posat tots una altre cop, espero que no s'hagi tret res més després dels canvis anteriors.--Manlleus 13:12, 8 juny 2007 (CEST)