[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Teatre Nacional de Catalunya - Viquipèdia

Teatre Nacional de Catalunya

De Viquipèdia

Imatge exterior del Teatre Nacional de Catalunya
Imatge exterior del Teatre Nacional de Catalunya

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) és un teatre públic creat pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La seva construcció es va iniciar al 1991 seguint el disseny de l'arquitecte Ricardo Bofill, autor d'aquest edifici. El 12 de novembre de 1996 es va estrenar en ell la primera obra, que va ser "Àngels a Amèrica" de Tony Kushner, sota la direcció de Josep Maria Flotats. Des de llavors es porten a terme a les seves tres sales (Sala Gran, Sala Petita i Sala Tallers) una programació regular, amb espectacles de tot tipus, fonamentalment en català.

[edita] Enllaç extern


Aquest article sobre art és un esborrany i és possible que li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració. Podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant-ne la qualitat.



Escut de Barcelona Aquest article sobre Barcelona és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.


Coordenades: 41° 23′ 59″ N 2° 11′ 10″ E