[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Taven - Viquipèdia

Taven

De Viquipèdia

Taven és un personatge a la sèrie de videojocs de lluita, Mortal Kombat. Taven farà la seva primera aparició en el Mortal Kombat: Armageddon com l'heroi del joc. Ell serà destacat com el personatge principal en el mode Konquest del joc i s'ha confirmat com un personatge jugable. Abans de 2006, a l'E3, encara no s'havia decidit un nom per en Taven, i es va remetre a ell només com a "Bob" o "Heroi".

El mode Konquest a l'Armageddon gira al voltant d'una competició entre Taven i el seu germà Daegon, posat pel seu pare, Déu Protector d'Edenia. Ells són enviats a l'Earthrealm i són mantinguts en incubació per dos dracs fins que Blaze els desperti para començar la competició. La seva missió serà la de trobar i derrotar a Blaze, usant un arma oposada en el temple del seu pare sobre l'Earthrealm. El vencedor succeirà al seu pare com el protector d'Edenia i rebrà un premi apte per a ser Déu Major.

En el mode Konquest de MK: Armageddon el jugador jugarà com a Taven i s'aventurarà a través dels regnes a la recerca de Blaze. Al llarg del viatge, el jugador viatjarà pels regnes i tindrà contacte amb molts altres personatges que apareixen a tot arreu de l'univers de Mortal Kombat. En algun punt, Taven serà mostrat com un personatge jugable en altres modes de joc. A diferència de Shujinko al Konquest del joc anterior, Taven no sembla entrenar-se amb altres guerrers, només lluita amb ells i treballa al costat d'ells. Ell també sembla tenir la seva pròpia arma i moviments especials.

El seu uniforme mostra que Taven pugues ser un membre del clan de Drac Negre, com ho mostren el símbol del clan imprès en la seva roba. No obstant això, la seva alineació és esmentada com a "bona" (mentre Daegon és el mal) i és desconegut si ell realment és un membre del Drac Negre, ni si els símbols d'ambdós clans mostren la rivalitat entre Daegon i Taven.