[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Synfig - Viquipèdia

Synfig

De Viquipèdia

Synfig és un potent programa de codi obert d'animació de qualitat cinematogràfica basat en el vector 2D. Presenta una gran varietat d'eines i efectes per a permetre donar un acabat complexe i cuidat. Aplicant diferents capes i ajustaments permet aconseguir animacions d'alta qualitat.

Incorpora una excel·lent eina d'interpolació de moviment automàtica, produint un moviment fluït sense que s'hagi de treballar cada estructura individualment.

Actualment només existeix en versió no estable per a tots els sistemes basats en Unix incloent Mac os X i en una versió més rudimentària per a Windows. S'espera que s'estabilitzi pròximament la versió per a Unix i que que s'actualitzi la de Windows.

[edita] Enllaços extrens

http://www.synfig.com


Aquest article sobre programari lliure és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.