[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Soy leyenda - Viquipèdia

Soy leyenda

De Viquipèdia

Fusió
Podeu col·laborar amb la Viquipèdia fusionant aquest article amb Sóc llegenda.
Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Pot necessitar retocs en; negretes, enllaços, capçaleres, imatges, categories, interwikis, ...

“Thriller” de ciència-ficció a càrrec de Francis Lawrence i interpretat per Wil Smith. Un virus letal sembla deixar Will Smith com a únic ser viu sobre la terra… però no està sol…

poster soy leyendaRobert Neville és un brillant científic, però ni ell va poder contenir el terrible virus que era imparable per a l’home. Ara Neville, immune, és l’únic ésser humà que queda a ciutat de Nova York, i potser del món. Durant tres anys ha enviat tots els dies missatges de ràdio, desesperat per trobar a d’altres supervivents. Però, Neville no està sol, sinó que està envoltat d’”els infectats”, víctimes de la plaga que van ser convertits en éssers carnívors i només poden existir en la foscor.

Una més que correcta adaptació de la novel·la de ciència-ficció de Richard Matheson, a més d’una espectacular pel·lícula futurista plena d’efectes especials i atmosfera catastròfica, la cinta indaga en la solitud, els límits de la ciència i en la necessitat de la creença i fe en les situacions límit. Will Smith desprèn humanitat en un paper fet a mida i es consolida com un dels herois cinematogràfics de la darrera dècada. L’estructura narrativa, combina de forma molt encertada, la soledat del protagonista i el seu entorn amb l’enfrontament amb els zombis i mostrant-nos flashbacks que ens ajuden a entendre com s’ha pogut arribar a aquesta situació dramàtica.