[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Sensació fm - Viquipèdia

Sensació fm

De Viquipèdia

Important: Aquesta pàgina és sospitosa de no respectar la neutralitat del punt de vista. Fins a la desaparició d'aquest advertiment, el seu contingut no ha de ser considerat objectiu. Vegeu la pàgina de discussió per a una major informació.


Sensació fm és una emissora que emet a Barcelona, propietat de Mediageneris, S.L. i forma part del Grup Canal Català[1].

L'emissora no té cap mena de concessió administrativa per emetre i per aquest motiu té diversos contenciosos administratius oberts. Presenta una radiofòrmula que combina música actual i antiga (dels anys 70, 80 i 90), la majoria són èxits, semblant a l'antiga Ona Música.[2]

Taula de continguts

[edita] Implantació

[edita] 102,3 Mhz

La freqüència 102,3 i el lloc d'emissió van ser llogats a la antiga DIGITAL FM, (emissora il.legal). Emet a bastant de potència (5kW) pels 102,3 des del Tibidabo, abans ho feia pels 102,2. Quan es va canviar als 102,3 va afectar Alternativa Barcelona, Ràdio La Mina i Fem Ràdio que estan als 102,4. Sensació fm no té llicència així que hauria de respectar Alternativa Barcelona que tot i moure's en el marc de l’al·legalitat porta vint anys emetent i Sensació fm en canvi d'evitar interferir Alternativa Barcelona, va augmentar fins i tot la potència. Ara Alternativa Barcelona està en els 102,5 Mhz per tal d'evitar les interferències i esperar que es resolgui el recurs legal.

[edita] 103,2 Mhz

Va comprar una freqüència (il·legal) a Digital fm. Al 103,2 també li van pujar la potència fins arribar als 10kW. Abans quan era Digital fm, no es podia rebre al delta del Llobregat; al cap d'uns dies de ser Sensació fm, va augmentar la potència, ara es pot rebre encara que feblement. En aquest lloc interfereix a Sants 3 Ràdio, que també es rebia feble i ara es rep "barrejada"; encara que és més forta Sensació fm.

Ràdio Ullastrell ha posat dues denúncies contra l'emissora. El motiu de la denúncia aquesta vegada, és per un perill per a la seguretat de les persones, ja que Radio Ullastrell es troba àmpliament interferida i sobremodulada, per una emissora sense concessió. Això va provocar fa una setmana que un incendi d'unes condicions extraordinàries, alertés a les autoritats municipals, per activar un pla d'emergència, el problema, la meitat de la població podien seguir les instruccions però en la resta solament podien escoltar interferències, o cançons[3].

[edita] Freqüències

Les freqüències són:

[edita] Tancament

Degut a la denuncia de Ràdio Ullastrell, la Direcció de Mitjans Audiovisuals ha tramitat un expedient sancionador contra aquesta emissora. Els propietaris de l'emissora rebran una notificació per a que cessin les emissions il·legals, mentrestant des d'aquesta emissora es nega haver rebut cap notificació[4].

Aquesta emissora es troba dins d'una associació d'emissores anomenades "independents" (ARI).

[edita] Referències

  1. Whois del domini de Sensació fm [1].
  2. Sensació FM (B) presenta su proyecto [2].
  3. Ràdio Ullastrell (B) presenta una denuncia contra Sensació FM [3]
  4. Sensació fm haurà de tancar [4]

[edita] Vegeu també

[edita] Enllaços externs