[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Rvalles - Viquipèdia

Usuari Discussió:Rvalles

De Viquipèdia

Com s'enten aixo ? Aquest usuari te nomes 3 contribucions, i no veig que cap sigui vandàlica. Nomes ha afegit associacions d'usuaris de Linux que pots comprovar a google que son perfectament reals. D'acord que l'article Bulma no es cap meravella, pero no veig que aixo sigui cap rao per fer fora ningu (o hauriem de fer fora el 90% dels contribuidors). Sisplau, abans d'acusar la gent de vandalisme, assegurem-nos-en. No em sembla una bona manera de rebre nous contribuidors. Xevi 21:42 7 jul, 2004 (UTC)

Jo no he posar en blanc els articles, vaig pensar que eren vandalisme perque algú els havia posat en blanc, i els vaig esborrar per que sortien al llistat de pàgines curtes, amb "0 kb". Ja vaig retirar el que havia dit. De totes maneres et deman disculpes.


Plàcid Pérez Bru 21:08 10 jul, 2004 (UTC)


Post Scriptum

La política de la Viquipèdia és escriure articles llargs, si voleu posar simples definicions, pot ser millor posar-ho al wictionary. Ja he demanat més amunt disculpes; ho torn demanar. El malentès va neixer de que algú va posar en blanc alguns articles molt curts, que a primera vista, i torn demanar perdò per que és imperdonable jutjar a primera vista, em van pareixer incomprensibles. Si hi ha alguna cosa que s'hagi de restaurar fes-m'ho saber, i faré tot el que pugui.

Pot ser en aquest cas no haurien d'anar al wictionary perque feien referéncia a coses "especials", i al wictionary i van els noms comuns, articles, acjectius, etc. Una altre vegada et deman disculpes.

Plàcid Pérez Bru 18:44 14 jul, 2004 (UTC)