[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Runaways - Viquipèdia

Runaways

De Viquipèdia

Runaways és una sèrie de còmic creada i escrita per Brian K. Vaughan, il·lustrada per Adrian Alphona, editada mensualment per Marvel i a l'estat espanyol distribuïda per l'editorial Panini. La sèrie tracta sobre 6 jóvens adolescent que fugen de casa i intenten convertir-se en superherois després de descobrir que els seus pares eren un grup de supermalvats anomenats L'Orgull.

[edita] Publicació

Runaways va ser editada el 2002 als Estats Units com a part del segell de Marvel Tsunami. Encara que en un principi no obtinguera grans vendes va aconseguir un públic fidel. Quan el 2003 el segell Tsunami va ser cancel·lat la sèrie va passar a formar part del segell Marvel Age. Al setembre del 2004 va acabar el primer volum de la sèrie, en el número #18 per a continuar amb el segon volum al novembre del mateix any.

A l'estat espanyol la col·lecció està sent editada per l'editorial Panini des de maig del 2005 i ha arribat a publicar la totalitat del primer volum. Panini publica 2 números americans per cada número espanyol, és a dir, el número #1 espanyol conté els números #1 i #2 americans i així successivament. Actualment, s'està publicant el segon volum de la sèrie sense continuar la numeració del primer.