[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Imatge:Rosa dels Vents.jpg - Viquipèdia

Imatge:Rosa dels Vents.jpg

De Viquipèdia

Rosa dels vents de l'Atles Català, atribuït a Cresques Abraham i datat al voltant de 1375. Els vents figuren amb el seu nom italià i el nord es marcat amb una flor de lis.

Extret de http://www.uoc.edu/in3/hermeneia/exemples/atles_catala/rosa.htm Copyleft Àngel Arana Palomo. 01/07/2002 - Barcelona És permesa la reproducció, prèvia cita de l'autor i afegint un enllaç a l'article original.

Copyright
Cal citar l'origen de l'arxiu
Aquesta imatge té drets d'autor. El propietari dels drets d'autor permet la utilització de la imatge per a qualsevol finalitat, sempre que es citi l'origen de l'arxiu.
Commons
S'ha pres la decisió de no acceptar més imatges lliures que es puguin carregar a Wikimedia Commons. Si heu carregat aquesta imatge després del 25 d'octubre del 2006 teniu un termini de 30 dies abans no s'esborri.

Si és anterior es mourà a Commons amb la llicència {{Attribution}}, després de verificar-ne la seva validesa.

Podeu utilitzar l'eina d'ajuda CommonsHelper per generar el text del sumari. Un cop traslladada afegiu {{AraCommons}}

Historial del fitxer

Cliqueu sobre la data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/HoraDimensionsUsuariComentari
actual23:15, 7 jul 2005380×382 (49 KB)Hei hei (Discussió | contribucions) (Rosa dels vents de l'Atles Català, atribuït a Cresques Abraham i datat al voltant de 1375. Els vents figuren amb el seu nom italià i el nord es marcat amb una flor de lis. )

Les següents pàgines enllacen a aquesta imatge: