[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Robafaves Llibres SCCL - Viquipèdia

Robafaves Llibres SCCL

De Viquipèdia

Robafaves Llibres SCCL o Llibreria Robafaves és una llibreria de Mataró, fundada el 1975 per la Unió de Cooperadors de Mataró, i que el 1978 va prendre la forma de societat cooperativa. El 1998 va rebre la Creu de Sant Jordi en reconeixement a la seva tasca de potenciació de la lectura i difusió cultural a Mataró i el Maresme, sobretot de la diada de Sant Jordi.

[edita] Funcionament

La llibreria té estructura cooperativa autogestionària de la que en formen part un total de 18 socis. Dóna treball a 29 persones, les quals també estan en procés d'incorporar-se com a socis. En els darrers anys han optat per l’especialització i han fundat tres llibreries: la d'idiomes (Robafaves Books), la de llibres de butxaca (Robafaves Butxaca) i la infantil (Robafaves Jove); aquesta última és la millor llibreria infantil d'Espanya i compta amb la col·laboració d'experts.

El 2002 va adquirir el 51 % de la Llibreria Catalònia.També s'ha associat amb la cooperativa Abacus per a obrir una nova llibreria a Mataró sota la marca d'ACTUA.

[edita] Enllaços externs