[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Residència d'Estudiants de Fantoft - Viquipèdia

Residència d'Estudiants de Fantoft

De Viquipèdia

La Residència d'Estudiants de Fantoft (Fantoft Studentboliger o Fantoft Studentby; en noruec, ciutat d'estudiants) és la residència d'estudiants més gran de Bergen i una de les més grans de Noruega. Està situada dins del districte de Fantoft, el qual li dóna el nom, a sis quilòmetres al sud del centre de la ciutat.

La residència s'estructura en quatre edificis, un de vuit plantes que acull els blocs d'habitatges A i B; un altre de 18 que acull els blocs C i D; un altre de 8 plantes que acull els blocs E, F, G i H; i dos més de dues plantes, on hi ha els blocs N-Nord i N-Syd.

L'edifici que data del 1975, s'ha equipat recentment amb equips ADSL. Les diferents classes d'habitacions i d'estances comunes acullen un total de 1.300 estudiants, la majoria dels quals, provinents d'altres països.

La residència d'estudiants a part de comptar amb serveis de bugaderia, sala d'informàtica i una oficina de lloguer de material divers, també disposa d'un complex esportiu amb sauna i mur d'escalada, així com un club (Fantoft Klubb), al bloc N-Syd, amb dos ambients.

La residència està situada a uns deu minuts a peu del fiord de Nordås, on hi ha la residència d'estiu de la família reial noruega; i a cinc minuts a peu de l'Stavkirke de Fantoft.

La Rèsidència d'Estudiants de Fantoft compta amb un servei de recepció que centralitza tots els serveis i que, alhora, disposa de venda de material com cables per connectar-se a internet, coixins i edredons nòrdics.


[edita] Enllaços externs