[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Ràdio Manlleu - Viquipèdia

Ràdio Manlleu

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Pot necessitar retocs en; negretes, enllaços, capçaleres, imatges, categories, interwikis, ...

Ràdio Manlleu forma part de Manlleu Mitjans de Comunicació. L’empresa que engloba a part de l’emissora, la revista “El Ter” i el portal de notícies i serveis digital “elter.net”.

Ràdio Manlleu emet de forma ininterrompuda des del 8 de maig de l’any 1983 i és pot escoltar a través del 107.0 de la FM, i ara també a la web.

Després d’un funcionament amateur i d’una etapa semiprofessional, l’emissora va fer una embranzida cap a la professionalització a meitat de la dècada dels 90. Des de llavors, s’ha treballat per consolidar-la com una de les ràdios de referència de la comarca d'Osona.

Pel que fa a la programació, els informatius de producció pròpia són un dels eixos vertebradors. Possiblement, no hi ha cap altre mitjà, ni local, ni comarcal, ni català que pugui oferir tanta informació de la comarca d’una forma tan immediata i al mateix temps contrastada.

L’altre eix de l’emissora, és la música, que a través de la formula musical diària, selecciona una acurada col·lecció de temes actuals i dels últims 25 anys.

[edita] Enllaços externs