[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Qubit - Viquipèdia

Usuari Discussió:Qubit

De Viquipèdia

Escriviu a sobre de cada missatge, així sempre es veurà primer el més nou.

[edita] Articles

Vés amb compte amb els articles de temàtica catòlica (com matrimoni), no respecten la neutralitat exigible--barcelona 22:34, 27 feb 2006 (UTC)

Hola!

Creiem que podem ampliar una mica l'article que vas fer sobre en Martin Luther King; afegir més dades i explicar una mica més les que hi han. Si tu o algú altre ja l'està ampliant féu primer una ullada als canvis que posarem properament; Gràcies!

Catalaunicus


Pel que fa a les imatges, doncs, la que he pujat del gos de raça Lhasa Apso, feia temps que la tenia a l'ordinador, per altres temes i no puc dir de quina pàgina web la vaig treure. Gràcies per avisar. Ho tindré en compte per a la pròxima vegada.


Has de posar l'origen de les imatges o sinó s'esborraran. Gràcies.


Ja torno a estar per aquí.

Salutacions!


Hola! He estat reescribint l'article sobre Neil Armstrong que vas iniciar. He partit de nou traduint i adaptant l'edició anglesa centran't-me en la biografia pura i dura. M'agradaria que hi fessis un cop d'ull, a veure què et sembla! --Bryar 22:33 26 set, 2005 (UTC)


[edita] Articles orfes

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Batalles del Marne.

Jordi Coll Costa 09:42, 15 març 2007 (CET)