Web Analytics Made Easy - Statcounter

[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Imatge:Orbites.jpg - Viquip??dia

Imatge:Orbites.jpg

De Viquip??dia

Tret de es:Imagen:Orbitas.jpg

Advertiment La informaci?? sobre l'origen o llic??ncia d'aquesta imatge no s'ha pogut determinat a causa de la seva antiguitat a la Viquip??dia.

Podria estar sota termes de domini p??blic o sota una llic??ncia compatible amb la GNU FDL. Degut a la seva rellev??ncia en els articles on s'usa no s'esborrar?? llevat que es comprovi que t?? drets d'autor.

Si trobeu la informaci?? d'aquesta imatge, si us plau, afegiu-la. Si trobeu una imatge lliure equivalent, substitu??u-la als articles i marqueu aquesta amb {{destrucci??}}.

STOP Aquest fitxer est?? marcat com a no lliure perqu?? es pugui eliminar en cas de reutilitzaci?? dels continguts de la Viquip??dia que es troben sota la llic??ncia GFDL. L'??s a la Viquip??dia ??s pels casos en els que expl??citament s'ha justificat la seva exempci?? d'acord amb la pol??tica de continguts no lliures. Altres usos s??n sota la vostra responsabilitat. Per m??s informaci?? vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta c??pia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informaci?? i assegureu-vos que sigui acceptada.

Do not move this file to Wikimedia Commons without adequate review!

Historial del fitxer

Cliqueu sobre la data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/HoraDimensionsUsuariComentari
actual21:54, 1 abr 2005422??432 (32 KB)Xgarciaf (Discussi?? | contribucions)

Les seg??ents p??gines enllacen a aquesta imatge: