[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Ojamajo Doremi - Viquipèdia

Ojamajo Doremi

De Viquipèdia

Ojamajo Doremi és un anime de l'estil anomenat "nena màgica" que tracta sobre una estudiant de 5è de primària que es diu Doremi Harukaze i ha assolit un gran èxit al Japó. Actualment, aquesta sèrie ha donat lloc a quatre sèries de televisió, dues pel·lícules i un OVA de 13 capítols. L'adaptació en manga és obra de Izumi Todo amb il·lustracions de Shizue Takanashi.

[edita] Argument

L'acció comença un dia que, sortint del col·legi, es perd i troba una tenda molt estranya que li crida l'atenció. Decideix entrar, i a dintre, veu una dona també bastant estranya amb un gat blanc. Descobreix que es una bruixa que es diu Rika Makihataya, però li diuen Majorika. (Maho japones = Majo [català] = Majo+Rika) La Majorika es converteix en granota-bruixa i el seu gat, en la seva forma veritable: una fada que es diu LaLa. Com a càstig, la Doremi es converteix en aprenent de bruixa, però ella no s'ho pren com un càstig. Per ser una bruixa de veritat, haurà d'aprovar 10 exàmens. Aquest gir argumental és el que estructura la resta de la història.

Més endavant s'hi van afegint més aprenentes de bruixa (la Hazuki, l'Aiko, l'Onpu, la Momoko, la Floreta i fins i tot, la germaneta de la Doremi; la Popi)

[edita] Personatges:

  • Doremi Harukaze: És la protagonista. És una mica gafe però té molt bon cor i és molt simpàtica. Té els cabells de color rosa fosc recollit en dos bonys.
  • Hazuki Fujiwara: La millor amiga de la Doremi desde petita. Es de familia rica però no per això es una creguda, tot el contrari, es molt tímida i intel·ligent. Porta ulleres i els cabells marrons recollits en una cua alta amb un llaç.
  • Aiko Senno: Una noia amb molt de caràcter. És molt esportista i té un caràcter molt obert. Viu amb el seu pare, que està divorciat.

Té els cabells curts de color blau amb un pentinat bastant original.

  • Onpu Segawa: És l'estrella infantil més famosa de Japó amb 1.000.000 de fans. El seu pare es passa molt de temps treballant i gairebé no pot veure a la seva filla. Té els cabells curts de color lila amb una cueta a la dreta i la resta de cabell sense recollir.