[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari:Nyolenc - Viquipèdia

Usuari:Nyolenc

De Viquipèdia

Drecera:
VP:I



Veieu l'enllaç "edita" a dalt? A la Viquipèdia podeu editar els articles tot just ara, sense haver de registrar-vos-hi.

Què és la Viquipèdia?

Pitgeu edita per a modificar un article
Pitgeu edita per a modificar un article

La Viquipèdia és una enciclopèdia elaborada en col·laboració amb alguns dels seus propis lectors. Un munt de gent està constantment millorant la Viquipèdia, realitzant-hi milers de canvis cada hora que s'enregistren íntegrament en historials de cada article, i també a la pàgina de canvis recents. Aquells canvis que no són gaire apropiats, amb freqüència es treuen ràpidament.

Com podeu ajudar-hi

No tingueu por d'editar els articles, qualsevol pot editar-los, i us encoratgem perquè n'editeu de valent! (si us plau, però, no hi feu vandalisme). Cerqueu quelcom que pogués millorar-se, bé el seu contingut, bé la gramàtica, o bé la redacció, i arregleu-ho.

No espatllareu la Viquipèdia. Qualsevol cosa pot ser corregida o millorada després. Així doncs, endavant, editeu un article i ajudeu a fer de la Viquipèdia la millor font d'informació a la Internet!

Feu la vostra primera edició ara mateix:

  1. Pitgeu l'enllaç edita a dalt
  2. Teclegeu un missatge, però tingueu en compte que això és una enciclopèdia i no un fòrum. No podem tolerar difamacions.
  3. Pitgeu el botó Mostra previsualització per a comprovar el vostres canvis.
  4. Pitgeu el botó Desa la pàgina per a registrar el vostre text

Si voleu fer més proves podeu utilitzar la pàgina de proves, una pàgina sencera que podreu editar sense patir per no esborrar la línia {{Si us plau, no esborreu aquesta línia}}.


Mossén Josep Rosell

Nascut a Organyà, el 1970, es va fer càrrec de la parròquia de Sant Martí. Va suposar una autèntica revolució social la seva arribada, ja que va coincidir amb els últims anys del franquisme i l'etapa de la transició, i va saber adaptar-se a tots els canvis socials de l'època i donar suport a tothom que s'acostava a demanar ajuda. Va ser mossèn de la parròquia durant 36 anys i l'any 1995 va ser anomenat fill adoptiu de Cerdanyola. Va morir el passat el passat 29 d'agost de 2007 a l'edat de 78 anys.