[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Moviment Scout Catòlic - Viquipèdia

Moviment Scout Catòlic

De Viquipèdia

Moviment Scout Catòlic
Dades de l'organització
Seu central Barcelona
Àmbit territorial Estat Espanyol
Orientació religiosa Catòlica
Data de fundació
Membres 37 000
Agrupaments 600
Pertany a FEE
WAGGGS No
WOSM
Lloc web http://www.scoutsmsc.org
Scouting Categoria:Escoltisme

El Moviment Scout Catòlic (MSC) és una federació d'associacions catòliques d'escoltisme de l'Estat Espanyol.

Segons la seva pàgina web, engloba a més de 37.000 nens, nenes, joves i educadors escoltes de tot l'Estat Espanyol repartits en els prop de 600 agrupaments. Té implantació a totes les comunitats autònomes. En l'àmbit internacional, el MSC és membre de l'Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM). També és membre de la Conferència Internacional Catòlica d'Escoltisme (CICE).

En l'àmbit estatal, el MSC forma part de la Federació d'Escoltisme a Espanya (FEE) creada el 1978 i que actualment està formada per la Federació d'Associacions de Scouts d'Espanya (ASDE) i el propi Moviment Scout Catòlic (MSC) i compta amb una entitat associada: la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG).

El MSC és membre fundador del Consell de la Joventut d'Espanya, i gairebé totes les seves associacions formen part dels Consells de Joventut autonòmics. També forma part com vocal en el Consell Estatal de ONGs d'Acció Social i té relacions i projectes conjunts de solidaritat, agermanament i convivència cultural i interreligiosa amb associacions escoltes d'altres països del món.

[edita] Associacions membres

[edita] Enllaços externs