[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Miquel Brunet Estarellas - Viquipèdia

Miquel Brunet Estarellas

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Falten enllaços interns: les paraules significatives han d'estar enllaçades als articles corresponents

Miquel Brunet (Bunyola, Mallorca, 1961) és pianista i compositor. Cursà estudis de Piano i Composició al Conservatori de Música i Dansa de les Balears i amb M. Segura i Victor Capblanquet. Des de fa més de 20 anys, es dedica a la producció musical, tant en la vesant artística, com en la producció tècnica del so i enregistrament professional. Ha impartit classes a Màsters de Producció Audiovisual l'UIB i al Conservatori Superior de Música de les Balears.

Ha composat obres per al món audiovisual i teatral: “Nosaltres els vençuts” (Testimonis de la guerra civil a Mallorca), La Calàndria, Tot Deu al Cel, En Joan petit, Vostès perdonin, Poca por, La Princesa embruixada, L’Abat de la Real, Erzerzog Ludwig Salvator, Costa i Llobera (Documental) així com obres simfònic-corals de las quals podem destacar Terra Natal amb text de Marià Villangómez i Rua Fosca, cantata per a 2 soprans, baríton, dos cors i grup instrumental amb text de Jaume Santandreu, que fou premiada amb el Premi Miquel dels Sants Oliver atorgat per l'Obra Cultural Balear el 2007. Amb motiu del XXX aniversari de la Coral Universitat de les Illes Balears, composà l'obra Peccata Mundi, per encàrrec del seu director Joan Company. Es autor d'arranjaments per a l'Orquestra Simfònica de les Balears i del grup UC, per a l'espectacle Les Balears es presenten.

Pianista i director musical d’Els Valldemossa des d’el 1978, ha actuat arreu del món amb aquesta formació i ha col.laborat amb gran nombre d’artistes del panorama musical de les Illes i altres llocs: Isabel Soriano, Coral UIB, Tomeu Estaràs & Genia Tobin, Cap pela, Cucorba, Orquestra Simfònica de les Balears, Corals de Joventuts Musicals, Cors de la Fundació Teatre Principal, Isidor Marí, Aires Formenterencs, Entreveus, Al Mayurqa, Joan Bibiloni, Toni Morlà Craig Walters, Tim Tobin, Mel Williams, etc

Actualment continua les seves produccions des d'Ona Digital, editorial de la qual n'és co-propietari.

[edita] Enllaços externs