[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Mel i Sucre - Viquipèdia

Mel i Sucre

De Viquipèdia

Una portada de Mel i Sucre

Mel i Sucre es una revista local d'actualitat, que s'edita a Sant Joan (Mallorca). És mensual i començà a publicar-se a principis de l'any 1980. El juliol de 2005 se'n publicà el número 300.

[edita] Seccions comunes

Algunes seccions són fixes, com ara les notícies locals. Cada mes pot informar-se de les notícies del poble, que edita la redacció, i incluides algunes imatges. Un altre secció fixa és l'agenda (també per redacció), on s'hi posen els horaris de tren, els dies assenyalats, les postes i sortides de sol, les fases de la lluna, els horaris de la assitència mèdica, l'apotecaria, l'ajuntament i la biblioteca, les efemèrides i els telèfons d'interès (bombers, GESA, etc.).

També hi ha seccions fixes, però no obligatòries, com cuina, frases fetes, humor, etc. que sempre se solen editar.

[edita] Consell de redacció

El consell de redacció que edita les seccions principals el formen: Joan Font, Francesc X. Moratinos, Mateu Sastre, Joan Moratinos, Joan Sastre i Antònia Bauzà. A més tenen els següents col·laboradors, que editen altres seccions: Antoni Sastre, Neus Bordoy, Climent Picornell, Amador <<de sa Plaça>>, Amador Passol, Antoni Jaume, Jaume Albert, Antoni Joan, Antoni Vidal, Josep Roig, Catalina L. Gayà, Joan Morey, Joan Jordà i Andreu Galmès, a més de el grup de teatre Biaixos i Capgirons i el Col·lectiu Teranyines.