[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Luis César Sampedro - Viquipèdia

Luis César Sampedro

De Viquipèdia

Luis Ángel César Sampedro (Villagarcía de Arousa, Galícia, 3 de maig de 1966) és un entrenador de futbol i ex-futbolista gallec.

Jugà de porter al Raging de Ferrol durant més d'una dècada. L'any 2000 pujà a segona divisió i es retirà, però només canviant la porteria per la banqueta, ja que es convertí en l'entrenador de l'equip.

Va entrenar el Racing de Ferrol durant 4 temporades del 2000 al 2004. La primera temporada quedaren en setzena posició, la següent en una meritoria novena posició i en la tercera foren vintens i no poderen evitar el descens a segona divisió B. Tot i això, en la següent temporada quedaren segons del seu grup, el que els donà dreta juga la lligueta d'ascens, quedant primers i per tant ascendint altra vegada a la categoria de plata del futbol espanyol. Al final d'aquella temporada deixà l'equip i fitxà pel Gimnàstic de Tarragona, equip que també havia pujat a segona divisió aquell mateix any.

En la seva primera temporada al Nàstic va aconseguir portar-lo fins a la 7a plaça de la classificació. Però l'èxit arribaria la temporada 2005/06, quan el Nàstic va aconseguir pujar a Primera divisió.

El 26 de novembre de 2006 després de perdre per 2 a 3 contra el RCD Mallorca, i només haver aconseguit 5 punts durant 12 jornades, fou destituït per la directiva del Gimnàstic de Tarragona.