[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Los Serrano - Viquipèdia

Los Serrano

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Pot necessitar retocs en; negretes, enllaços, capçaleres, imatges, categories, interwikis, ...

Los Serrano (abril,2003-...) és una sèrie espanyola de televisió estrenada en 2003 i emesa setmanalment en el canal Telecinco, que relata els embolics de la família Serrano, que viu en el fictici barri de Santa Justa a Madrid. La família té una taverna 'Hermanos Serrano'

[edita] Personatges

La sèrie constava al principi per la família Serrano, propietària de la Taverna Serrano, i la família Martínez, que posseïa un taller i estava fortament vinculada al col·legi Garcilaso de la Vega.

Personatges Actuals La família Serrano


  • Diego Serrano(Antonio Resines): Taverner i aficionat al futbol, pare vidu de tres fills barons. Obsessionat amb mantenir la pau en la família a qualsevol costa, i en ocasions molt malpensat, veient coses on no les hi ha, el que ell crida la mirada bruta.
  • Guillermo Serrano (Víctor Elías): és el segon germà, que va començar la sèrie amb 11 anys, el més disbauxat i burleta i li encanta fer trastades. En el col·legi és el líder de la colla, format per Boliche, Mustafá, Valdano,Bruno, i posteriorment DVD. Es va enamorar profundament de la seva germanastrea Teté, a la qual inicialment odiava a mort i renegava de ser el seu germanastre, però després d'uns malentesos, ella decideix abandonar la relació.
  • Francisco "Curro" Serrano (Jorge Jurado): el benjamí de la família, narra i introdueix cada episodi des de la seva visió infantil. És un nen tímid, afectuós i sensible, que va començar la sèrie amb 8 anys. Ha estat cregut efeminat pel seu pare i el Fiti.
  • María Teresa "Teté" Capdevila Gómez (Natalia Sánchez), la germana petita d'Eva, té 11 anys al principi de la sèrie. Va a classe amb Guille, i la seva millor amiga és Yolanda(Yoly). És bastant impetuosa, i atractiva fins i tot amb nois majors, sortint un temps amb Richi, un delinqüent juvenil, i enamorant a Boliche. Va sortir una temporada amb el seu germanastre Guille, al que va deixar per un malentès amb el seu amic DVD. Es va anar a viure amb el seu pare a Barcelona per la mort de la seva mare, però acaba tornant al barri.
  • Donya Carmen (Julia Gutiérrez Caba), mare de Lucía i àvia de "tots", una dona vídua que ha trobat en la seva família un suport incondicional, ajudant i intervenint en la casa de la família. Encara que no comparteixi les idees i modals de Diego i Santiago, sent un profund afecte cap a ells. Va mantenir una relació amb Francisco Serrano i algun que altre curt enamoramiento de Santiago Serrano.
  • Manuel "Manu" Capdevila (Pablo Galán), cosí de les Capdevila, barceloní que ve A Madrid a la recerca d'un “canvi d'aires”. És un estudiant de INEF, esportista i amb gran èxit entre les noies. El seu oncle Diego li retreu constantment que es passegi sense samarreta per la casa, degut al fet que hi ha moltes hormones revoltejant per la casa en al·lusió a Teté. Troba treball com professor d'activitats extraescolares en l'Institut Garcilaso i en el seu temps lliure, practica ciclisme. Encara que primer va enamorar a la seva cosina Teté, va mantenir una relació amb Àfrica durant més de sis mesos.

Còpia de la wikipedia espanyola: http://es.wikipedia.org/wiki/Los_Serrano