[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Libero - Viquipèdia

Usuari Discussió:Libero

De Viquipèdia

[edita] El nom de la VWikipedia

  • Mira doncs, jo no entenc l'absurda decisió d'inventar-se una localització en el nom de la Wikipedia, doncs la lletra "W" està al nostre alfabet per a ésser utilitzada. --libero 23:56, 14 nov 2005 (UTC)
  • Quant al nom de Viquipèdia ja se'n ha escrit prou, sols dir-te què en asturià s'anomena Uiquipedia, en occità Oiquipedià, en aragonès Biquipedia, en bosni Wikipedija, en irlandès Wicipedia, en llatí Vicipaedia, en esperanto Vikipedio, hi ha moltíssimes variants, impossible ficar-les totes. Espere que així ja no et resulte tan internacional el nom de Wikipedia, lleva't els prejudicis, si us plau. Ludor | (ho discutim?) 00:30, 15 nov 2005 (UTC)
  • Sembla que prejutjar significa "Jutjar per conjectura, per endavant, abans de tenir coneixement just o complet de la cosa", doncs abans de defensar la recuperació de "Wikipedia" ja m'he documentat sobre l'origen de la paraula, i no ve pas de l'etimologia catalana (cap de les dues formes). També haig de dir que no em basaré en els errors de les demés enciclopèdies per a recolzar el nostre.
  • Ok, tots estem equivocats! Totes les Viquis es fan sense cap trillat, endavant amb la teua idea innovadora de la internacionalització mundialitzadora!
Una cosa més , quan vullgues respondre, fes-ho a la meua pàgina de discussió, si et plau, ho monitoritzaré a l'instant, d'altra manera és més dificil de que m'assabente que m'has contestat, este és l'enllaç: Ludor 17:40, 15 nov 2005 (UTC)
  • Qui diantre ha près la decisió de representar la comunitat de parla catalana per a canviar l'ortografia del mot "wiki" eliminant l'ús de la nostra lletra "W" ? ...i si aquest algú s'ha sentit legitimat en un temps passat, suposo que la comunitat actual ha de poder replantejar aquest pensament (?). --Libero 18:01, 16 des 2005 (UTC)
I sobre les respostes en una altra pàgina, ja saps que aquesta també la pots monitoritzar, doncs la discussió d'aquí jo l'he començada aquí.

[edita] Atacs estructurals a la l'enciclopèdia lliure

  • Estic radicalment en contra de què es camini cap a cap restricció en l'ús i publicació de continguts a l'enciclopència, tals com obligar a donar dades personals a una fundació que està en un altre país. I encara menys sota l'aval de personatges com el General de la OTAN Wesley Clark

--Libero 13:53, 7 feb 2006 (UTC)