[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Les Planes (Sant Cugat del Vallès) - Viquipèdia

Les Planes (Sant Cugat del Vallès)

De Viquipèdia

El sector occidental de les Planes vist des de Mas Guimbau. A la dreta de la imatge es veu el turó del Soldat (368 m), i al fons a l'esquerra, el turó del Fumet (359 m) amb la torre de vigilància contra el foc.
El sector occidental de les Planes vist des de Mas Guimbau. A la dreta de la imatge es veu el turó del Soldat (368 m), i al fons a l'esquerra, el turó del Fumet (359 m)[1] amb la torre de vigilància contra el foc.

Les Planes és un nucli de població del municipi de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. Es troba tocant al nucli del mateix nom del terme de Barcelona, essent-ne la part més alta i septentrional del conjunt el sector santcugatenc, situat al voltant del turó del Soldat (368 m).[1]

[edita] Referències

  1. 1,0 1,1 Editorial Alpina. Mapa Serra de Collserola.


Ubicació del Vallès Occidental Aquest article sobre el Vallès Occidental és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.

Coordenades: 41° 25′ 58.95″ N 2° 05′ 40.98″ E