[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

La Llar dels Vailets d'Òdena - Viquipèdia

La Llar dels Vailets d'Òdena

De Viquipèdia

La Llar dels Vailets es una escola bressol situada al municipi d'Òdena (Anoia), de titularitat municipal, subvencionada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i gestionada per la societat cooperativa "La Llar dels Vailets".

La Llar dels Vailets d'Òdena, començà la seva cavalcadura l'any 1979 arrel la iniciativa d'un grup de pares i mares de l'AMPA de les “Escoles Públiques d'Òdena”. El seu manteniment suposava un alt cost per l'associació de pares i va passar a fer-se’n càrrec l’ajuntament. A partir de l'1 de gener del 1989 passa a ser una cooperativa sense afany de lucre.

En un principi va està situada al carrer Pompeu Fabra s/n fins que el propi ajuntament va cedir un local reformat i habilitat al carrer Verdaguer, 2.

El 24 de setembre de 1993 s'inaugurà el nou edifici de la Llar amb l'assistència del delegat de zona, l'alcalde i el regidor d’ensenyament juntament amb l'equip educatiu, sent oberta la Llar a tots els infants del municipi d’Òdena.

A partir del 28 de setembre de 2004, la Llar dels Vailets passa a ser de titularitat municipal, i l'ajuntament adjudica en concurs públic a la cooperativa "La Llar dels Vailets SCCL" el contracte de la gestió d'aquest servei públic d'escola bressol de 0-3 anys en la modalitat d'arrendament.

El Consell Rector és l'òrgan gestor de la Cooperativa "La Llar dels Vailets SCCL", i el formen set membres: 1 representant de l'ajuntament (regidor d’educació), 4 pares o mares i 2 educadors/es.

[edita] Enllaços externs