[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Kurtis Stryker - Viquipèdia

Kurtis Stryker

De Viquipèdia

Kurtis Stryker és un personatge a la sèrie de videojocs de lluita, Mortal Kombat. Stryker era un dels guerrers escollits en el Mortal Kombat 3, guerrers de les ànimes dels quals van ser protegides contra les tècniques de corrupció o les capacitats de robar ànima de Shao Kahn i les seves subalterns. AL principi era un policia en una ciutat gran sobre la Costa oriental d'Estats Units, ell va emprar les seves armes modernes, com bombes, armes i una vara, en la batalla contra les forces de Kahn. Stryker és un home fort que vesteix una camisa blanca blava, botes de combat, maleta per guardar l'arma, pantalons negres de policia i una gorra cap a enrere.

Kurtis Stryker es caracteritza per barallar en solitud, des de l'últim lliurament fins a la data de MK (MK Armageddon) va sofrir un radical canvi en el seu aspecte, mobilitat i habilitats, entre els seus atacs consten els Tassers, granades de mà, una metralleta molt similar a una H&K MP5 i la coneguda arma Anti-disturbis, cridada en aquest caso "Nightstick" popularment coneguda com macana o tonfa.

Pel que fa a l'aparença d'en Kurtis Stryker, es pot dir que ha canviat des del prospecte "policia antidisturbis" que es tenia en MK3 fins al de "Comando Antiterrorista" en MKA, és a dir que a causa del seu vestit alternatiu, el qual compte amb cinturons, camuflatges i passamuntanyes a l'estil de les forces especials dels Estats Units.