[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

KToon - Viquipèdia

KToon

De Viquipèdia

Ktoon és una aplicació de codi obert amb llicència GNU per al desenvolupament d'animació en 2D, dissenyada per animadors (Toonka Films), i enfocada a la industria de la animació professional. Actualment només funciona per a sistemes Unix, però s'espera portar-lo a altres sistemes operatius. Amb ell es pretén oferir un accés a un programa que els permeti crear animacions en 2D.

Ktoon permet exportar en una llarga llista de formats png, així com en el format SWF, el que el fa idoni per a la creació d'animacions destinades a l'ús web.

Podria dir-se que Ktoon és una alternativa lliure a Macromedia Flash, sense arribar a considerar-ho un clon, ja que, encara que te moltes de les seves opcions, cap anotar que la interfície del programa és diferent.

[edita] Enllaços externs

http://ktoon.toonka.com


Aquest article sobre programari lliure és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.