[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Kaspersky Internet Security - Viquipèdia

Kaspersky Internet Security

De Viquipèdia

Kaspersky Internet Security (sovint abreviat com a KIS) és una suite de seguretat d'internet desenvolupatda per l'empresa Kaspersky Lab i dissenyada per a ordinadors que funcionen sota Microsoft Windows. Recolza la detecció i eliminació de la majoria de les formes de malware, així com la protecció contra el spam, els hackers, els atacs de phishing i les fugides de dades.

[edita] Funcions

Kaspersky Internet Security inclou tots els components de Kaspersky Anti-Virus, així com algunes addicionals. L'aplicació ofereix protecció en temps real, detecció i eliminació de virus, troyanos, cucs, spyware, adware i keyloggers, així com la detecció i eliminació de rootkits. KIS també inclou un firewall personal, control parental i de protecció de spam i phishing. A més, les característiques d'actualització automàtica i una eina per a la creació de discos de rescat, així com impedeix la pròpia de ser discapacitats de telèfon.

Segons Anti-Malware Test Lab, Kaspersky Internet Security compte amb la millor protecció en temps real i la capacitat d'autodefensa de les solucions provades. És conegut per tenir una elevada taxa de detecció (com es mostra amb proves d'AV Comparatives, AV Test, el virus d'Informació i Virus Bulletin), principalment a causa de la seva ràpida taxa de resposta (en promedio, una actualització es lliura al voltant de 0 a 2 hores després de malware Brot) i una funció de la tecnologia heurística. Així mateix, de conformitat amb Matousec transparent de Seguretat, una empresa dedicada a la posada a prova de firewalls, Kaspersky Internet Security té un dels millors servidors de seguretat de totes les suites de prova de seguretat d'Internet.

Kaspersky Internet Security ha guanyat nombrosos premis de revistes de TU respectat, com PC Authority, PC World, PC Professional, PC Pro, Computer Shopper i Computerbild. Així mateix, és el guanyador de l'elecció de l'editor de molts dels llocs web com CNET i Softpedia.

[edita] Limitacions

A més, Kaspersky Internet Security, igual que la majoria dels seus competidors, és incompatible amb moltes altres aplicacions de seguretat. Exemples d'aquest tipus de programari són incompatibles Spyware Doctor, Norton Antivirus i McAffee VirusScan.

[edita] Enllaços

Pàgina de Kaspersky