Web Analytics Made Easy - Statcounter

[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussi??:Ka'ba - Viquip??dia

Discussi??:Ka'ba

De Viquip??dia

hola,

segur que aquesta ??s la transcripci?? correcta al catal??? no ??s ?????????? o per l'estil sin?? ???????? i no aconsegueixo recordar cap exemple en catal?? on transcribim ayn per un ap??strof. les wp anglesa i castellana ho transcriuen com "Kaaba", cosa que a mi em sona m??s familiar. --Guillem(??????) 14:09 19 jul, 2005 (UTC)

ok, veig que aquest tema no ??s nou i que ja va ser resolt en el seu moment amb la GEC --Guillem(??????) 14:36 19 jul, 2005 (UTC)

Les transcripcions de la Gran Enciclop??dia Catalana en aquests aspectes crec que s??n massa acostades literalment a l'alfabet fon??tic internacional, i poc a l'ortografia catalana. Per aix?? quan creo articles sobre mots escrits en cir??l??lic, en faig la transcripci?? catalanitzada (redirigint-la tamb?? des de transcripcions m??s internacionals), amb accents quan cal, i igualment quan es tracta de l'??rab. Per exemple, hi ha el cas de la capital del Iemen, que vaig crear com a Sana??, si b?? a la GEC en diu San'??' (a m??s, amb un punt sota la S que no puc reproduir); per tant, la Ka'ba b?? podria estar entrat principalment com a Kaaba, sense desmer??ixer l'altra forma m??s de transcripci?? fon??tica API, des de la qual es pot redirigir a Kaaba. Enric 14:37 19 jul, 2005 (UTC)

[PD: Quan he escrit API no ??s que volgu??s arrambar l'??dem, em referia a l'AFI, alfabet fon??tic internacional, en angl??s IPA. Un error de no res :-P ] Enric 14:39 19 jul, 2005 (UTC)

Els que entengau d'estes coses haurieu d'especificar el sistema de trancripci?? a fer servir en Wikipedia a Viquip??dia:Transliteraci?? i aixina, enlloc de generar cont??nues disputes hi podria haver un marc d'acord on dirigir tots els dubtes.

merci enric, ja t'havia ent??s. la redirecci?? va quedar feta quan es va moure de kaaba a ka'ba aix?? que suposo que ja est?? b?? tal qual.
158.109.206.158 et veig alterat a jutjar per les teves intervencions a altres discussions. no hi ha cap disputa (i molt menys cont??nua) aqu??, sino una pregunta formulada, una proposta d'alternativa i una cerca de consens, cap m??s misteri. relaxa't o se t'inflar?? la vena del coll! --Guillem(??????) 14:48 19 jul, 2005 (UTC)


No dic que n'hi haja sin?? que aixina s'estalviar?? que n'hi haja. Relaxa't o et petar?? el cap.