[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Josep Maria Civis i Balasch - Viquipèdia

Josep Maria Civis i Balasch

De Viquipèdia

Josep Maria Civis i Balasch (1963, Sabadell) és un polític català.

Fou president del Consell de Joves de Sabadell durant tres anys, i va ser el seu representant al Consell Nacional de Joventut de Catalunya.

Fins l'any 1999 es va dedicar a la feina d'educador social treballant en centres d'atenció primària, dirigint un centre obert i fent de director de tallers de formació ocupacional.

Va ser sots-secretari general de les JERC amb Joan Puigcercós que n'era el secretari general. Durant sis anys va ser el president de la secció local d'ERC a Sabadell. L'any 1999, després de seixanta anys sense presència d'ERC a l'ajuntament de Sabadell, Josep Maria Civis va sortir escollit regidor i va entrar al govern municipal com a Regidor de Medi Ambient. A la següent legislatura municipal, ERC aconseguí un regidor més i reedità un pacte de govern local amb el PSC - que havia guanyat amb majoria absoluta - amb el que seria de nou Regidor de Medi Ambient. El maig de 2005 però, ERC retirà el seu suport a la gestió de l'Alcalde Manel Bustos i juntament amb ICV-EUIA foren expulsats del govern municipal.

Durant el anys 2005 i 2006 Josep Maria Civis fou Regidor-portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Sabadell i Conseller del Consell Comarcal del Vallès Occidental en la delegació del Vallès Natural.

A començaments del 2007 Joan Puigcercós el fitxa com a Director General d'Acció Civica de la Generalitat de Catalunya, càrrec que ocupa en l'actualitat