[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Joel Madden - Viquipèdia

Joel Madden

De Viquipèdia

Plantilla:Infobox musical artist 2

Joel Reuben Madden (nascut l'11 de març de 1979) és el cantant principal de el grup de musica punk rock Good Charlotte i és el germa bessó del guitarrista principal del mateix grup Benji Madden.

[edita] Abans de Good Charlotte

Nascut amb el nom de Joel Combs a Waldorf, Maryland. El seu pare va marxar de casa la nit de Nadal, quan ell tenia 15 anys cap a 16 perquè a casa seva tenien molts problemes econòmics. Tant ell com els seus germans van haver de treballar en feines mal pagades. Sa mare es va fer càrrec d'ells. Good Charlotte ha campost diverses cançons que van sobre aquest tema: Thank you mom(2000), Emotionless(2002), The story of my old man(2002)i Chistmas by the phone, que no entra a cap album. Té un germà gran que es diu Josh i es DJ, i una germana petita, la Sarah que es cantant també d'un grup de música anomenat Her Daily Obsession. Tan ell com el seu germà es van canviar el cognom de Combs per Madden, el cognom de soltera de la seva mare. Va "estudiar" a La Plata High School a La Plata, Maryland.

[edita] Vida personal

El Joel va esta sortint amb la cantant de pop Hilary Duff durant dos anys i mig, peró la seva relació va acabar el novembre de 2006, suposadament per la seva diferència d'edat (quan van tallar la Hilary tenia 19 anys i ell 27). S'ha arrivat a dir que estaven espiats per dos homes. Una fan de la Hilary Duff tenia planejat de matar el Joel i després casar la Hilary amb un fotógraf famós. El desembre de 2006 es va saber que estava sortint amb Nicole Richie, una acriu (The Simple Life)i cantant que té 25 anys.

[edita] Enllaços externs