[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Joan Ferrer Torres - Viquipèdia

Joan Ferrer Torres

De Viquipèdia

Joan Ferrer Torres (Barcelona, 1935) és un empresari hoteler conegut popularment per Juanito Plater. El 1938 s'establí a Formentera on la seva trajectòria professional comença ben aviat, a l’edat de 13 anys, quan transportava, amb bicicleta, el menjar als escassos turistes que visitaven l’illa.

L’estiu del 1955 s’inaugura l’Hotel Cala Saona, un hotel casolà del qual és l’ànima com a director, propietari i administrador. Un recinte hoteler de tres estrelles situat en una platja privilegiada i on continua fent feina i aportant els seus coneixements a l’empresa familiar. La seva contribució al desenvolupament turístic de qualitat a l’illa de Formentera es fa realitat amb el projecte de reforma i modernització que el 1987 es va presentar al Govern.

L’esforç i la constància heretada de l’experiència del seu pare que, segons conten, va ser cuiner de la Casa Reial de Mònaco, els ha sabut transmetre als seus fills que continuen treballant de valent en el sector. El 2006 va rebre el Premi Ramon Llull.