[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Jeordie White - Viquipèdia

Jeordie White

De Viquipèdia

Jeordie White va néixer el 20 de juny de 1971. Actualment és el baixista dels grups musicals A Perfect Circle i NIN

Va sortir de l'anonimat tocant en el grup musical Marilyn Manson, sota el pseudonim de Twiggy Ramirez (format per el nom de la model Twiggy Lawson i de Richard Ramirez, un assasí en serie).

En la seva adolescència, tocava en un grup anomenat Amboog-a-lard, mentre hi tocava va rebre un premi al millor baixista de l'estat de Florida. En aquella época va conèixer Brian (més conegut com Marilyn Manson) i va néixer entre ells una amistat que els uniria pels pròxims anys.

Quan el baixista que tocava llavors per Marilyn Manson va sortir de la banda va entrar-hi Jeordie que va ser-hi fins al 2002. Durant aquest període va estar involucrat en la composició dels sis àlbums que va treure el grup, mostrant el seu potencial.

Després del 2002, l'estètica que havia dut fins llavors (vestits de nena petita, botes militars i maquillatge que el feien veure com una noia) va quedar oblidada.

Va entrar a tocar per A Perfect Circle, on encara hi és actualment i es va involucrar en diversos projectes més, entre ells destaca el lloc que ocupa com a baixista de Nine Inch Nails.