[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Jax - Viquipèdia

Jax

De Viquipèdia

Jax és un personatge a la sèrie de videojocs de lluita, Mortal Kombat. Jax va fer la seva primera aparició en el Mortal Kombat 1 amb el nom de Curtis srtyker, però es va preservar fins a Mortal Kombat 2.

Taula de continguts

[edita] Mortal Kombat 2

Biografia:El Major Jackson Briggs compta amb una de les millors reputacions dintre de l'èlit de les Forces Especials. En haver-se assabentat que Sonya Blade, la seva companya, havia estat raptada per Shao Kahn va anar a rescatar-la ingressant al torneig.

Final:Jax troba a la Sonya captiva al costat del seu enemic Kano. La seva única oportunitat d'escapar és mitjançant la participació d'en Jax en el torneig. Amb una determinació implacable, Jax enxampa per sorpresa als guerrers de l'Outworld i guanya el torneig, duent el regnat de Shao Kahn a un violent final. Durant el desordre que va esdevenir, Jax i Sonya van escapar pel portal dimensional pel qual van entrar. Kano, una vegada més, va escapar de ser detingut per en Jax i Sonya però saben que els seus camins tornaran a creuar-se en el futur.

[edita] Mortal Kombat 3

Biografia:Després d'haver rescatat la Sonya, qui havia estat raptada per Shao Kahn, quan comença la invasió d'aquest, ella i en Jax van a advertir-los a les Forces Especials. No van creure l'argument d'en Jax i a Sonya. Per tant, en Jax decideix prendre l'assumpte per les seves pròpies mans i per això es fa implants metàl·lics en els braços amb l'última tecnologia per a enfrontar la invasió.

Final: La segona vegada que en Jax lluita contra les forces de Kahn es prepara a consciència. Es diu d'ell que és l'home més fort de La Terra, i no té dificultat per a provar-lo; primer derrotant als exèrcits invasors i després al mateix emperador. Quan el planeta torna a la seva normalitat, en Jax i la Sonya creen l'Agència d'Investigació d'Altres Regnes. En Jax treballa en el departament d'exploracions, que investiguen com obrir portals dimensionals mitjançant la ciència en lloc de màgia. Dirigeix la primera expedició a un misteriós nou regne.

[edita] Mortal Kombat 4

Biografia: Quan la Sonya desapareix mentre perseguia a l'últim membre del clan Black Dragon, Jackson Briggs investiga el seu parador. Aviat descobreix que la missió de la Sonya li ha dut a combatre a un malvat Déu Ancià. Aquesta és una batalla que han de guanyar o el seu món s'esfondrarà a les mans d'en Shinnok.

Final: En Shinnok havia estat derrotat i ara la Sonya intentava detenir en Jarek, membre del clan Black Dragon. En Jarek li va dir que encara que hagués ajudat a la derrota de Shinnok, això no volia dir que abandonés al seu malvat clan. Llavors, a la vora d'un precipici, Jarek va intentar sorprendre la Sonya i empènyer-la, però *la Sonya va ser més ràpida i ho va esquivar, fent que en Jarek es precipités al buit. Llavors la Sonya va contactar amb en Jax amb el seu comunicador, però en Jarek va aparèixer des del precipici i va agarrar la Sonya pel peu, fent que aquesta caigués per l'abisme. Llavors va aparèixer en Jax i va aixecar en Jarek pel coll, duent-lo de nou al precipici. En Jarek va suplicar que no li llencés, i li va demanar que complís amb la llei. En Jax, encegat per la ira, va fer cas omís i va llançar al Black Dragon pel mateix precipici que havia engolit la Sonya.

Aparença: En Jax és un tipus musculós amb els braços de metall duu pantalons vermells i una mica negres amb botes de combat negres

[edita] Mortal Kombat Deadly Alliance

Biografia: Jax va passar gran part del seu temps en les instal·lacions subterrànies de l'Agència d'Investigació d'Altres Regnes. Des d'una enorme càmera manava als seus agents a altres regnes a través de portals interdimensionals que allí creaven. Dos dels seus agents, Cyrax i Kenshi, havien estat encomanats a viatjar a l'Outworld, un domini d'estranyes criatures i mags bojos. En Jax aviat recordaria l'amenaça tan gran que suposava aquest regne per a la Terra. Després de rebre informació de l'agent Kenshi sobre la nova amenaça de l'Outworld, en Jax va escapar pels pèls de l'explosió que va destruir la caserna de l'agència. Amb l'ajuda de Raiden, en Jax va viatjar a l'Outworld per ajustar comptes amb el traïdor que ara servia a l'aliança mortal. En Jax va jurar que no mostraria clemència amb el responsable de la destrucció de l'agència. La caça a Hsu Hao ha començat.

Final: En Jax havia d'ajustar comptes amb el traïdor al que ell coneixia com a Hsu Hao, ara que se sabia que era membre del Drac Vermell. Hsu Hao s'havia infiltrat en les Forces Especials de l'Agència d'Investigació de l'Outworld i l'havia destruït amb una mini-arma nuclear. Complint la seva promesa, en Jax finalment va arribar a Hsu Hao, i en venjança, li va arrencar l'implant del seu pit. Hsu Hao va sofrir una mort terriblement dolorosa.

[edita] Mortal Kombat Armageddon

En absorbir el poder de Blaze, el metall cibernètic dels seus braços es van estendre per tot el seu cos. En Jax es va transformar en un cyborg completament. Llavors va poder controlar el xip neural que Sektor havia implantat en el seu cervell. Enfurit, en Jax va derrotar en Sektor i va clamar el lideratge del seu clan ninja, el Tekunin. Les seves intencions romanen desconegudes, com també si tornarà a les Forces Especials.