[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Jardí botànic Marimurtra - Viquipèdia

Jardí botànic Marimurtra

De Viquipèdia

Entrada del jardí botànic Marimurtra
Entrada del jardí botànic Marimurtra

El Jardi botànic Mar i Murtra pertany al terme municipal de Blanes, a la comarca de la Selva. Destaca per l'abundància de cactus i de vegetació mediterrània. El seu nom ve per l'intent de combinar diversos ecosistemes al mateix jardí.

La superfície total del jardí botànic és de 16 Ha. El recorregut del camí principal dura aproximadament una hora. Hi ha una àrea de descans amb servei de begudes. Al llarg del recorregut es troben racons de descans amb poesia, fonts d'aigua potable i miradors amb vistes al mar Mediterrani.

Es poden visitar els diferents fitoepisodis presents en el jardí (diferents tipologies de jardí: jardí subtropical, temperat, mediterrani), així com gaudir de les vistes típiques de la Costa Brava gironina.

[edita] Història

El creador del jardí botànic va ser Carl Faust. Dedicat al món empresarial, des de jove conserva l'afició naturalista que el porta a comprar terrenys a Blanes a partir del 1918. En complir 50 anys, el 1924, deixa les seves tasques directives i es dedica plenament a la formació del jardí botànic.

[edita] Enllaços externs


Escut de Santa Coloma de Farners, capital de la Selva Aquest article sobre la Selva és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.

Coordenades: 41° 40′ 36″ N 02° 48′ 7″ E