[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Independents per Santa Margalida - Independents per Can Picafort, La Vila i Son Serra - Viquipèdia

Independents per Santa Margalida - Independents per Can Picafort, La Vila i Son Serra

De Viquipèdia

Independents per Santa Margalida - Independents per Can Picafort, La Vila i Son Serra (IxSM-IxCPVS) és un partit polític del municipi de Santa Margalida, d'ideologia basada en els conceptes de la justícia social, la convivència democràtica, el respecte a la llibertat individual i a la iniciativa privada, i el foment dels moviments associatius i de la participació ciutadana en els afer públics.

[edita] Formació

Aquest partit va nèixer el juny de l'any 2006, després que el PSM decidís al seu 18è Congrés convergir amb EU-EV (Esquerra Unida-Els Verds). L'agrupació municipal del PSM de Santa Margalida va decidir per unanimitat: dissoldre's com a agrupació del PSM, crear un nou partit independent i, finalment, que el regidor que tenia a l'Ajuntament de Santa Margalida el PSM d'ençà de les eleccions municipals de l'any 2003 abandonàs el grup del PSM i fos regidor no adscrit.

[edita] Organització

El portaveu dels Independents per Santa Margalida - Independents per Can Picafort, La Vila i Son Serra és el regidor que actualment tenen a l'Ajuntament de Santa Margalida, Antoni Reus i Darder.