[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Futbol Sala Femení Castelldefels - Viquipèdia

Futbol Sala Femení Castelldefels

De Viquipèdia

El Futbol Sala Femení Castelldefels és una entitat dedicada exclusivament a fomentar la pràctica esportiva del futbol sala femení.

El club va ser fundat l'any 1987 i va començar a jugar partits amistosos i lligues locals en el seu primer any. Posteriorment, va començar a competir a les lligues organitzades per la Federació Catalana de Futbol (Comissió Futbol Sala), i des d'aleshores el nostre primer equip sempre ha jugat en la màxima categoria del futbol sala femení català, la primera divisió. A les temporades 1991-1992, 1999-2000, 2004-2005 i 2005-2006 va assolir el campionat de lliga i en sis temporades el sub-campionat; amb aquests resultats, el club sempre ha estat en els llocs capdavanters del futbol sala femení català i la temporada 2005-2006 l'equip va assolir l'ascens a la màxima categoria femenina, la divisió d'honor.

El club també compta en la seva trajectòria esportiva amb quatre victòries a la Copa de Catalunya i una Supercopa Catalana, a més de guanyar molts torneigs de prestigi tant a nivell regional com estatal.

El club Futbol Sala Femení Castelldefels és un dels pioners del Futbol Sala femení català. En la seva trajectòria ha anat evolucionant i s'ha incrementat el nombre d'equips en competició amb jugadores de la nostra localitat i comarca. Actualment el club té 8 equips de futbol sala, 5 femenins i 3 mixtes. A l'anteriorment comentat primer equip, cal afegir el segon equip que juga a la primera divisió catalana, el tercer equip sènior que juga a la segona divisió "A" catalana i un quart que juga la competició anomenada lliga de femení base, competició per a noies de 9 a 13 anys; aquest equip es la cantera del club i ha estat campió en cinc temporades del Campionat de Lliga. El cinquè i sisè equips són l'Aleví i el Benjamí Mixt, el setè equip és el Cadet Femení (que juga la lliga del Consell Comarcal del Baix Llobregat) i un vuitè equip de nova creació que es el pre - benjamí mixt, per a nenes i nens en edat de iniciació entre 5 i 6 anys.