[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fundació Esclerosi Múltiple - Viquipèdia

Fundació Esclerosi Múltiple

De Viquipèdia

Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és una entitat privada sense afany de lucre nascuda a Barcelona l’any 1989, que té com a principal objectiu millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen esclerosi múltiple mitjançant la rehabilitació integral. La presidenta és Rosa Maria Estrany Llorens i la seu és al carrer Tamarit, 108 de Barcelona. El 1999 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Taula de continguts

[edita] Organització

El Patronat de la Fundació Esclerosi Múltiple és el seu òrgan rector i està format per un conjunt de persones compromeses en la lluita contra l’esclerosi múltiple i les seves conseqüències.

[edita] Objectius

Els objectius de la FEM són:

  • Fomentar i donar suport a la investigació científica de l’esclerosi múltiple.
  • Oferir atenció personalitzada d’informació i assessorament a les persones afectades, a la família i els amics.
  • Millorar l’atenció sociosanitària de les persones afectades.
  • Sensibilitzar i donar a conèixer a la societat el problema de l’esclerosi múltiple.

[edita] Activitats

Ha engegat campanyes de sensibilització social com el programa Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, que ha permès la inauguració del primer hospital de dia de rehabilitació dels afectats per la malaltia. També edita publicacions monogràfiques sobre temes que considera d’interès per a les persones afectades i el seu entorn familiar. Endemés publica la revista Emissor, que recull les activitats generades per les diferents àrees d’acció de la FEM, informa de la creació de nous serveis i aporta articles en profunditat sobre temes d’interès i novetats en aspectes tant importants com la investigació i els tractaments.

[edita] Enllaços externs